Bolu Belediyesi tarafından TÜBİTAK-4007 Bilim Şenliği Programına başvuru yapılması planlanmaktadır. Projede yer almak isteyenlerin gerçekleştirmek istediği atölye ile ilgili etkinlik formunu, atölye lideri olarak özgeçmiş formunun, yedek atölye lideri özgeçmiş formunun (Herhangi bir durumda atölye liderinin programa katılamaması halinde yerine TÜBİTAK'a bildirilecek kişi) (Formatı Atölye Lideri Özgeçmiş Formu İle Aynı Olacak ve ARBİS kaydı olacaktır) ve eğer çalıştırılmak için gerekli ise 1 kişi olacak şekilde rehber özgeçmiş formunun doldurularak en geç 21 Kasım 2019, saat 17:30’a kadar Bolu Belediye Başkanlığı Proje Yönetim Birimine (Bolu Ticaret ve Sanayi Odası İçinde) ulaştırılmış olması gerekmektedir.

• Etkinlik formunu nasıl doldurulacağı konusunda yol gösterici olması açısından örnek bir form bulunmaktadır.
  • Uygulama planı kısmının mutlaka fotoğraflandırılmış ve uygulama aşamalarının detaylı olarak anlatılmış olması gerekmektedir.
  • Uygulama planı eksik olan, formda boş bırakılmış yerleri olan talepler değerlendirmeye alınmayacaktır. (Malzeme bilgisi, süre bilgisi, malzeme özellikleri vb.)
  • 4006 kapsamına giren, fuar sergi vb türündeki etkinlikler değerlendirilmeyecektir.
  • Atölye Liderinin, rehberin ve çalıştıkları/okudukları kurumların ARBİS kaydının olması zorunludur. Evraklar gönderdiğinde ARBİS kaydınızın da yapılmış olması gerekmektedir.
  • Atölye lideri lisans programında kayıtlı olmalı ya da lisans derecesinde mezuniyete sahip olmalıdır.
  • Rehberlerde mezuniyet zorunluluğu bulunmamaktadır, öğrenciler de kabul edilebilmektedir.
  • Yarışma düzenlemek isteyen atölye liderlerinin de etkinlik formundaki ilgili kısımları detaylı bir şekilde doldurmaları gerekmektedir.
  • Detaylı Bilgi İçin:

Bolu Belediye Başkanlığı Proje Yönetim Birimi

Tel: 444 26 58/ 1560/1561/1562

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi © 2020 Sayfa Başı